Luhta Janka

Luhta takki naisille
Täydellisen tuulenpitävä mutta samalla hengittävä? Luhdan hiihtotakissa tämä on mahdollista. Kaiken lisäksi materiaali pitää veden loitolla. Vartaloa myötäilevä leikkaus ja kullanväriset koristekaitaleet sivuilla luovat muodikkaan ja elegantin ilmeen samalla, kun huppu, helma ja hihansuut mahdollistavat yksilölliset säädöt. Kevyt toppaus on juuri sopiva, kun lähdet rinteeseen, ja hyvä hengittävyys varmistaa, että pysyt kuivana ja siten lämpimänä. Erityisen pehmeä sisäkaulus, kiinteä lumilukko, käytännöllinen hiihtolipputasku hihassa sekä vuorilliset taskut täydentävät käyttömukavuuden.
Lisätietoa
Kuvaus Täydellisen tuulenpitävä mutta samalla hengittävä? Luhdan hiihtotakissa tämä on mahdollista. Kaiken lisäksi materiaali pitää veden loitolla. Vartaloa myötäilevä leikkaus ja kullanväriset koristekaitaleet sivuilla luovat muodikkaan ja elegantin ilmeen samalla, kun huppu, helma ja hihansuut mahdollistavat yksilölliset säädöt. Kevyt toppaus on juuri sopiva, kun lähdet rinteeseen, ja hyvä hengittävyys varmistaa, että pysyt kuivana ja siten lämpimänä. Erityisen pehmeä sisäkaulus, kiinteä lumilukko, käytännöllinen hiihtolipputasku hihassa sekä vuorilliset taskut täydentävät käyttömukavuuden.
Long Description Luhta takki naisille. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatimuksia. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Näkyvät vedenpitävät vetoketjut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Painettu koristekuvio edessä. Kännykkätasku. Printattu koristekuvio. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Kontrastiväriset vetoketjut. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Muotoiltu takahelma on suojaava. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatim Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.