Luhta Jantoniemi L7

Luhta takki naisille
Näin toimii tyylikäs laskettelulook! Luhdan hiihtotakki tarjoaa täydellisen vedenpitävyyden korkean vesipilariarvon, teipattujen saumojen sekä kiinteän lumilukon ansiosta. Vyötäröä optisesti kaventava blokkiväritys ja hopeanväriset yksityiskohdat luovat muodikkaan ja elegantin ilmeen samalla, kun huppu, helma ja hihansuut mahdollistavat yksilölliset säädöt. Kevyt toppaus on juuri sopiva, kun lähdet rinteeseen, ja hyvä hengittävyys varmistaa, että pysyt kuivana ja siten lämpimänä. Erityisen pehmeä sisäkaulus, täydellinen tuulenpitävyys sekä vuorilliset taskut täydentävät käyttömukavuuden.
Lisätietoa
Kuvaus Näin toimii tyylikäs laskettelulook! Luhdan hiihtotakki tarjoaa täydellisen vedenpitävyyden korkean vesipilariarvon, teipattujen saumojen sekä kiinteän lumilukon ansiosta. Vyötäröä optisesti kaventava blokkiväritys ja hopeanväriset yksityiskohdat luovat muodikkaan ja elegantin ilmeen samalla, kun huppu, helma ja hihansuut mahdollistavat yksilölliset säädöt. Kevyt toppaus on juuri sopiva, kun lähdet rinteeseen, ja hyvä hengittävyys varmistaa, että pysyt kuivana ja siten lämpimänä. Erityisen pehmeä sisäkaulus, täydellinen tuulenpitävyys sekä vuorilliset taskut täydentävät käyttömukavuuden.
Long Description Luhta takki naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatimuksia. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Näkyvät vedenpitävät vetoketjut. Irrotettava hupun reunus aitoa turkista. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Printattu koristekuvio. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Kontrastiväriset vetoketjut. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Muotoiltu takahelma on suojaava. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatim Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.