Luhta Jauhiala

Luhta basic-alaosa naisille
Bisnes-tyyliset housut, jotka tuntuvat päällä yhtä mukavilta kuin lempiolohoususi. Housut näyttävät hyvin klassisilta kalanruotokuvioineen, mutta ne ovat rentoakin rennommat neljään suuntaan joustavan stretch-materiaalin ansiosta. Istuvuus on vartalonmyötäinen ja vyötärö normaali. Ensiluokkainen käyttömukavuus on taattu!
Lisätietoa
Kuvaus Bisnes-tyyliset housut, jotka tuntuvat päällä yhtä mukavilta kuin lempiolohoususi. Housut näyttävät hyvin klassisilta kalanruotokuvioineen, mutta ne ovat rentoakin rennommat neljään suuntaan joustavan stretch-materiaalin ansiosta. Istuvuus on vartalonmyötäinen ja vyötärö normaali. Ensiluokkainen käyttömukavuus on taattu!
Long Description Luhta basic-alaosa naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Kuvioneulos. Normaalikorkuinen vyötärö. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua.
Materiaalit 90% viskoosi, 8% polyamidi
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.