Luhta Jauhoniemi

Luhta housut naisille
Nämä Luhdan housut tarjoavat juuri sitä, mitä klassiselta 5-taskumallilta odottaa saattaa. Kapealahkeinen malli normaalikorkuisella vyötäröllä on aina varma valinta. Päämateriaali on puuvillaa, johon on lisätty hieman elastaania, joten autenttinen ilme ja mukavuus tulevat samassa paketissa.
Lisätietoa
Kuvaus Nämä Luhdan housut tarjoavat juuri sitä, mitä klassiselta 5-taskumallilta odottaa saattaa. Kapealahkeinen malli normaalikorkuisella vyötäröllä on aina varma valinta. Päämateriaali on puuvillaa, johon on lisätty hieman elastaania, joten autenttinen ilme ja mukavuus tulevat samassa paketissa.
Long Description Luhta housut naisille. Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta. Tuotepesukäsittely luo rennon ja kiinnostavan pinnan. Käytännöllisiä taskuja. Normaalikorkuinen vyötärö. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta.
Materiaalit 66% puuvilla, 22% polyesteri, 10% viskoosi, 2% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Irtoväri saattaa lähteä kuivana.