Luhta Jeansborg

Luhta parka miehille
Kääriydy lämpimään Gore-Tex-parkaan ja nauti täysillä syys- ja talvikeleistä! Laadukas Gore-Tex-kalvo ja täysin teipatut saumat varmistavat, etteivät kovemmatkaan tuulet tai rankkasateet haittaa oloa. Synteettinen toppaus on kevyt ja muhkea kuin untuva, ja se varastoi erittäin hyvin lämpöä. Vaikuttava design on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten lenkki kuulokkeiden johdolle, sisäresorit hihansuissa sekä kaksisuuntainen vetoketju, joka lisää tarvittaessa liikkumavaraa. Säädettävän, keinokarvalla reunustetun hupun voi halutessaan irrottaa.
Lisätietoa
Weight 1.7300
Kuvaus Kääriydy lämpimään Gore-Tex-parkaan ja nauti täysillä syys- ja talvikeleistä! Laadukas Gore-Tex-kalvo ja täysin teipatut saumat varmistavat, etteivät kovemmatkaan tuulet tai rankkasateet haittaa oloa. Synteettinen toppaus on kevyt ja muhkea kuin untuva, ja se varastoi erittäin hyvin lämpöä. Vaikuttava design on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten lenkki kuulokkeiden johdolle, sisäresorit hihansuissa sekä kaksisuuntainen vetoketju, joka lisää tarvittaessa liikkumavaraa. Säädettävän, keinokarvalla reunustetun hupun voi halutessaan irrottaa.
Pesuohjeet Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. ** Silitys (max. 150°). Hellävarainen pesu 40°. Kemiallinen pesu hiilivedyllä. Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon