Luhta jeansborg

Luhta parka miehille
Luhta parka miehille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Gore-Tex-tuote lupaa pitää sinut kuivana. Se on sataprosenttisen vedenpitävä, täydellisen tuulenkestävä ja valmistettu erinomaisen hengittävästä materiaalista. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Pidennetty ja suojaava takahelma. Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Vetoketjullisia taskuja. Sisäpuolella resorihihansuut. Anatomisesti muotoillut hihat. Käytännöllisiä taskuja. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Brodeerattuja yksityiskohtia. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävät hihansuut ja helma. Säädettävä ja irrotettava huppu. Logomerkki.
Lisätietoa
Weight 1.7300
Kuvaus Luhta parka miehille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Gore-Tex-tuote lupaa pitää sinut kuivana. Se on sataprosenttisen vedenpitävä, täydellisen tuulenkestävä ja valmistettu erinomaisen hengittävästä materiaalista. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Pidennetty ja suojaava takahelma. Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Vetoketjullisia taskuja. Sisäpuolella resorihihansuut. Anatomisesti muotoillut hihat. Käytännöllisiä taskuja. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Brodeerattuja yksityiskohtia. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävät hihansuut ja helma. Säädettävä ja irrotettava huppu. Logomerkki.
Pesuohjeet Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. ** Silitys (max. 150°). Hellävarainen pesu 40°. Kemiallinen pesu hiilivedyllä. Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon