Luhta Jermo

Luhta housut naisille
Persoonalliset lasketteluhousut Luhdan hiihtomallistossa. Kaksiosainen look on luotu nerokkaalla tavalla: housujen etupuoli on topattu lämpimäksi, mutta takana on käytetty joustavaa softshell-materiaalia. Fiksu ratkaisu lasketteluhousuissa, joissa kylmä viima kohdistuu lähinnä etupuolelle, kun viiletetään rinnettä alas. Housut ovat kuitenkin kauttaaltaan tuulenpitävät, ja materiaali antaa hyvän vastuksen myös kosteudelle. Säädettävät lahkeensuut lumilukkoineen ja vetoketjuineen viimeistelevät housut käytännöllisellä tavalla.
Lisätietoa
Kuvaus Persoonalliset lasketteluhousut Luhdan hiihtomallistossa. Kaksiosainen look on luotu nerokkaalla tavalla: housujen etupuoli on topattu lämpimäksi, mutta takana on käytetty joustavaa softshell-materiaalia. Fiksu ratkaisu lasketteluhousuissa, joissa kylmä viima kohdistuu lähinnä etupuolelle, kun viiletetään rinnettä alas. Housut ovat kuitenkin kauttaaltaan tuulenpitävät, ja materiaali antaa hyvän vastuksen myös kosteudelle. Säädettävät lahkeensuut lumilukkoineen ja vetoketjuineen viimeistelevät housut käytännöllisellä tavalla.
Long Description Luhta housut naisille. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Joustava vyö. Muotoonommellut polvikohdat. Vyölenkit. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Kiinteät lumilukot lahkeensuissa. Tikattuja osioita. Vartalonmyötäinen mitoitus. Lahkeissa vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.