Luhta Joenkulma

Luhta housut naisille
Lasketteluhousut miellyttävästä stretch-materiaalista persoonallisella touchilla. Yksilöllinen muotoilu korotetussa vyötärössä ja saumoissa tekee tuotteesta yllätyksellisen ja antaa sille hauskan, uniikin lookin. Kankaan vedenpitävä materiaali yhdessä teipattujen saumojen ja lahkeiden lumilukkojen kanssa muodostaa täydellisen suojan kosteutta vastaan. Hyvässä istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on oleellista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaakin neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Vyö on omiaan viimeistelemään housujen istuvuuden tyylikkäällä tavalla.
Lisätietoa
Kuvaus Lasketteluhousut miellyttävästä stretch-materiaalista persoonallisella touchilla. Yksilöllinen muotoilu korotetussa vyötärössä ja saumoissa tekee tuotteesta yllätyksellisen ja antaa sille hauskan, uniikin lookin. Kankaan vedenpitävä materiaali yhdessä teipattujen saumojen ja lahkeiden lumilukkojen kanssa muodostaa täydellisen suojan kosteutta vastaan. Hyvässä istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on oleellista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaakin neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Vyö on omiaan viimeistelemään housujen istuvuuden tyylikkäällä tavalla.
Long Description Luhta housut naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatimuksia. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Joustava stretch-vuori. Logomerkki. Joustava vyö. Vyötäröllä säätömahdollisuus. Säädettävät lahkeensuut. Muotoonommellut polvikohdat. Vyölenkit. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Kriittisten paikkojen vahvistemateriaalin ansiosta tuote kestää kovassakin käytössä. Kiinteät lumilukot lahkeensuissa. Vartalonmyötäinen mitoitus. Lahkeissa vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatim Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi. Sulje tarrat ennen pesua.