Luhta Joentaka

Luhta housut naisille
Jos olet samaa mieltä siitä, että lasketteluharrastuksen parhaita puolia on trendikäs rinnemuoti, nämä softshell-housut ovat sinua varten. Imarteleva, kapealahkeinen malli sulattaa muotitietoisen laskettelijan sydämen eikä jää jälkeen käyttömukavuudessakaan. Veden- ja tuulenpitävä softshell-materiaali hengittää, ja sen sisäpuoli tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Kankaassa käytetty elastaani takaa rajoittamattomat liikeradat. Lahkeensuissa olevilla lenkeillä housut kiinnittyvät tukevasti jalan alle eikä lumi pääse housujen sisäpuolelle. Päivän päätteeksi suuntaat tyylikkäänä after-skihin!
Lisätietoa
Kuvaus Jos olet samaa mieltä siitä, että lasketteluharrastuksen parhaita puolia on trendikäs rinnemuoti, nämä softshell-housut ovat sinua varten. Imarteleva, kapealahkeinen malli sulattaa muotitietoisen laskettelijan sydämen eikä jää jälkeen käyttömukavuudessakaan. Veden- ja tuulenpitävä softshell-materiaali hengittää, ja sen sisäpuoli tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Kankaassa käytetty elastaani takaa rajoittamattomat liikeradat. Lahkeensuissa olevilla lenkeillä housut kiinnittyvät tukevasti jalan alle eikä lumi pääse housujen sisäpuolelle. Päivän päätteeksi suuntaat tyylikkäänä after-skihin!
Long Description Luhta housut naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Vyölenkit. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.