Luhta Joensuu

Luhta housut naisille
Rauhallisia kaarteita rinnettä alas, samalla lumoavaa näköalaa ihaillen - nämä tuulenpitävät softshell-hiihtohousut sopivat täydellisesti nautiskelevalle laskettelijalle. Kankaan vedenpitävä materiaali yhdessä lahkeiden lumilukkojen kanssa muodostaa hyvän suojan kosteutta vastaan. Istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on olennaista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaakin neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Vyö on omiaan viimeistelemään housujen istuvuuden tyylikkäällä tavalla.
Lisätietoa
Kuvaus Rauhallisia kaarteita rinnettä alas, samalla lumoavaa näköalaa ihaillen - nämä tuulenpitävät softshell-hiihtohousut sopivat täydellisesti nautiskelevalle laskettelijalle. Kankaan vedenpitävä materiaali yhdessä lahkeiden lumilukkojen kanssa muodostaa hyvän suojan kosteutta vastaan. Istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on olennaista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaakin neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Vyö on omiaan viimeistelemään housujen istuvuuden tyylikkäällä tavalla.
Long Description Luhta housut naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Joustava vyö. Säädettävät lahkeensuut. Vyölenkit. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Kiinteät lumilukot lahkeensuissa. Vartalonmyötäinen mitoitus. Lahkeissa vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi.