Luhta Joenkulma

Luhta housut naisille
Lasketteluhousut miellyttävästä stretch-materiaalista persoonallisella säväyksellä. Yksilöllinen muotoilu korotetussa vyötärössä ja saumoissa antaa housuille hauskan, uniikin lookin. Kankaan vedenpitävä materiaali yhdessä teipattujen saumojen ja lumilukkojen kanssa muodostaa täydellisen suojan kosteutta vastaan. Hyvässä istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on oleellista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaakin neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Vyö on omiaan viimeistelemään housujen istuvuuden tyylikkäällä tavalla.
Lisätietoa
Weight 0.7000
Kuvaus Lasketteluhousut miellyttävästä stretch-materiaalista persoonallisella säväyksellä. Yksilöllinen muotoilu korotetussa vyötärössä ja saumoissa antaa housuille hauskan, uniikin lookin. Kankaan vedenpitävä materiaali yhdessä teipattujen saumojen ja lumilukkojen kanssa muodostaa täydellisen suojan kosteutta vastaan. Hyvässä istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on oleellista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaakin neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Vyö on omiaan viimeistelemään housujen istuvuuden tyylikkäällä tavalla.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Joustava stretch-vuori., Kevyt toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani