Luhta Joensuu

Luhta softshell-housut naisille
Rauhallisia kaarteita rinnettä alas, samalla lumoavaa näköalaa ihaillen - nämä tuulenpitävät softshell-hiihtohousut sopivat täydellisesti nautiskelevalle laskettelijalle. Kankaan vedenpitävä materiaali yhdessä lahkeiden lumilukkojen kanssa muodostaa hyvän suojan kosteutta vastaan. Istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on olennaista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaakin neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.
Lisätietoa
Weight 0.6900
Kuvaus Rauhallisia kaarteita rinnettä alas, samalla lumoavaa näköalaa ihaillen - nämä tuulenpitävät softshell-hiihtohousut sopivat täydellisesti nautiskelevalle laskettelijalle. Kankaan vedenpitävä materiaali yhdessä lahkeiden lumilukkojen kanssa muodostaa hyvän suojan kosteutta vastaan. Istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on olennaista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaakin neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani