Luhta Joentaka

Luhta softshell-housut naisille
Jos olet samaa mieltä siitä, että lasketteluharrastuksen parhaita puolia on trendikäs rinnemuoti, nämä softshell-housut ovat sinua varten. Imarteleva, kapealahkeinen malli sulattaa muotitietoisen laskettelijan sydämen eikä jää jälkeen käyttömukavuudessakaan. Veden- ja tuulenpitävä softshell-materiaali hengittää, ja sen sisäpuoli tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Kankaassa käytetty elastaani takaa rajoittamattomat liikeradat. Lahkeensuissa olevilla lenkeillä housut kiinnittyvät tukevasti jalan alle eikä lumi pääse housujen sisäpuolelle. Päivän päätteeksi suuntaat tyylikkäänä after-skihin!
Lisätietoa
Weight 0.4200
Kuvaus Jos olet samaa mieltä siitä, että lasketteluharrastuksen parhaita puolia on trendikäs rinnemuoti, nämä softshell-housut ovat sinua varten. Imarteleva, kapealahkeinen malli sulattaa muotitietoisen laskettelijan sydämen eikä jää jälkeen käyttömukavuudessakaan. Veden- ja tuulenpitävä softshell-materiaali hengittää, ja sen sisäpuoli tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Kankaassa käytetty elastaani takaa rajoittamattomat liikeradat. Lahkeensuissa olevilla lenkeillä housut kiinnittyvät tukevasti jalan alle eikä lumi pääse housujen sisäpuolelle. Päivän päätteeksi suuntaat tyylikkäänä after-skihin!
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani