Luhta Joentaus

Luhta softshell-housut naisille
Viimeistä yksityiskohtaa myöten tyylitellyt: Luhdan softshell-lasketteluhousut hieman levenevillä lahkeilla ihastuttavat yksinkertaisen elegantilla ulkonäöllään. Jokainen leikkauslinja on huolella harkittu, ja kullakin yksityiskohdalla on oma merkityksensä täydellisesti istuvan kokonaisuuden luomisessa. Istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on oleellista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Materiaalin vedenpitävyys ja hengittävyys sekä pehmeä sisäpinta ovat omiaan viimeistelemään nämä käytännölliset lasketteluhousut. Tässä mallissa on tilavampi D-mitoitus.
Lisätietoa
Weight 0.6800
Kuvaus Viimeistä yksityiskohtaa myöten tyylitellyt: Luhdan softshell-lasketteluhousut hieman levenevillä lahkeilla ihastuttavat yksinkertaisen elegantilla ulkonäöllään. Jokainen leikkauslinja on huolella harkittu, ja kullakin yksityiskohdalla on oma merkityksensä täydellisesti istuvan kokonaisuuden luomisessa. Istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on oleellista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Materiaalin vedenpitävyys ja hengittävyys sekä pehmeä sisäpinta ovat omiaan viimeistelemään nämä käytännölliset lasketteluhousut. Tässä mallissa on tilavampi D-mitoitus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani