Luhta joentaus

Luhta softshell-housut naisille
Luhta softshell-housut naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Lyhennetty lahjepituus. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Anatomisesti muotoillut hihat. Säädettävät lahkeensuut. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Koristeelliset vetoketjut. Vetoketjulliset lahkeensuut. Vetoketjullinen tasku. Joustava vyö. Silikoninauha pitää lumilukon paikoillaan. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Lisätietoa
Weight 0.6800
Kuvaus Luhta softshell-housut naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Lyhennetty lahjepituus. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Anatomisesti muotoillut hihat. Säädettävät lahkeensuut. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Koristeelliset vetoketjut. Vetoketjulliset lahkeensuut. Vetoketjullinen tasku. Joustava vyö. Silikoninauha pitää lumilukon paikoillaan. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani