Luhta Jokiranta

Luhta parka miehille
Tämä Luhdan miesten parkatakki ei anna oikukkaalle syyssäälle minkäänlaisia mahdollisuuksia. Niin vedenpitävä kangas kuin täysin teipatut saumat estävät kosteuden pääsyn ulkoa takin sisään. Lisäksi takki on varustettu PFC-vapaalla vettä hylkivällä pintakäsittelyllä, jonka ansiosta kosteus ei imeydy pintakankaaseen estäen kangasta hengittämästä, vaan jää pisaroiksi sen pinnalle. Kevyt untuvan kaltainen lämpöeriste pitää kehon mukavan lämpimänä, vaikka lämpötila ulkona laskisi pakkasen puolelle.
Lisätietoa
Weight 1.3500
Kuvaus Tämä Luhdan miesten parkatakki ei anna oikukkaalle syyssäälle minkäänlaisia mahdollisuuksia. Niin vedenpitävä kangas kuin täysin teipatut saumat estävät kosteuden pääsyn ulkoa takin sisään. Lisäksi takki on varustettu PFC-vapaalla vettä hylkivällä pintakäsittelyllä, jonka ansiosta kosteus ei imeydy pintakankaaseen estäen kangasta hengittämästä, vaan jää pisaroiksi sen pinnalle. Kevyt untuvan kaltainen lämpöeriste pitää kehon mukavan lämpimänä, vaikka lämpötila ulkona laskisi pakkasen puolelle.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 65% puuvilla, 35% polyamidi \ nailon