Luhta Jukola

Luhta parka miehille
Tämä Luhdan pitkä parkatakki päälläsi tunnet olevasi kuin kääriytyneenä lämpimään peittoon, eikä hyytävä kylmyys pääse kimppuusi. Hihansuissa on joustavat resorit, jotka sulkevat takin kylmältä tuulelta, ja kauluksen sisäpuoli on vuorattu ihanan pehmeällä keinokarvalla. Jotta takki pysyisi mahdollisimman mukavana säästä riippumatta, on siinä käytetty veden- ja tuulenpitävää pintakangasta täysin teipatuilla saumoilla, ja vedenhylkivyyttä on vielä tehostettu PFC-vapaalla pintakäsittelyllä. Karvareunainen huppu on säädettävä ja sen voi halutessaan myös irrottaa.
Lisätietoa
Weight 1.8000
Kuvaus Tämä Luhdan pitkä parkatakki päälläsi tunnet olevasi kuin kääriytyneenä lämpimään peittoon, eikä hyytävä kylmyys pääse kimppuusi. Hihansuissa on joustavat resorit, jotka sulkevat takin kylmältä tuulelta, ja kauluksen sisäpuoli on vuorattu ihanan pehmeällä keinokarvalla. Jotta takki pysyisi mahdollisimman mukavana säästä riippumatta, on siinä käytetty veden- ja tuulenpitävää pintakangasta täysin teipatuilla saumoilla, ja vedenhylkivyyttä on vielä tehostettu PFC-vapaalla pintakäsittelyllä. Karvareunainen huppu on säädettävä ja sen voi halutessaan myös irrottaa.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri