Luhta Junes

Luhta housut naisille
Jos olet samaa mieltä siitä, että lasketteluharrastuksen parhaita puolia on trendikäs rinnemuoti, nämä softshell-housut ovat sinua varten. Kapealahkeinen, printtikuvioitu malli sulattaa muotitietoisen laskettelijan sydämen eikä jää jälkeen käyttömukavuudessakaan. Veden- ja tuulenpitävä softshell-materiaali hengittää, ja sen sisäpuoli tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Lahkeensuissa olevilla lenkeillä housut kiinnittyvät tukevasti jalan alle eikä lumi pääse housujen sisäpuolelle. Päivän päätteeksi suuntaat tyylikkäänä after-skihin!
Lisätietoa
Kuvaus Jos olet samaa mieltä siitä, että lasketteluharrastuksen parhaita puolia on trendikäs rinnemuoti, nämä softshell-housut ovat sinua varten. Kapealahkeinen, printtikuvioitu malli sulattaa muotitietoisen laskettelijan sydämen eikä jää jälkeen käyttömukavuudessakaan. Veden- ja tuulenpitävä softshell-materiaali hengittää, ja sen sisäpuoli tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Lahkeensuissa olevilla lenkeillä housut kiinnittyvät tukevasti jalan alle eikä lumi pääse housujen sisäpuolelle. Päivän päätteeksi suuntaat tyylikkäänä after-skihin!
Long Description Luhta housut naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Vyölenkit. Kuosillinen. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.