Luhta Jungar

Luhta takki miehille
Mikäli haluat tehdä trendikkään vaikutelman niin luonnossa kuin kaupungissakin, tämä Luhdan puffer-takki on oikea valinta. Muhkea untuvajäljitelmätoppaus varastoi painoonsa nähden erittäin hyvin lämpöä ja huolehtii siitä, ettei ulkoillessa tarvitse hytistä kylmissään. Kangas pitää tuulta ja vettä, minkä lisäksi sen pinnassa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Selkää koristaa Luhdan kolmen L-kirjaimen symboli sekä 'Luhta'-teksti.
Lisätietoa
Weight 0.7000
Kuvaus Mikäli haluat tehdä trendikkään vaikutelman niin luonnossa kuin kaupungissakin, tämä Luhdan puffer-takki on oikea valinta. Muhkea untuvajäljitelmätoppaus varastoi painoonsa nähden erittäin hyvin lämpöä ja huolehtii siitä, ettei ulkoillessa tarvitse hytistä kylmissään. Kangas pitää tuulta ja vettä, minkä lisäksi sen pinnassa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Selkää koristaa Luhdan kolmen L-kirjaimen symboli sekä 'Luhta'-teksti.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Suositellaan nestemäisen pesuaineen käyttöä. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon