Luhta Juoksinki

Luhta midlayer miehille
Luhdan lämmin ja ilmavan kevyt midlayer-takki tarjoaa päihittämättömän käyttömukavuuden myös aktiivisessa menossa. Tikatun keskiosan ja meleeratusta kankaasta valmistettujen hihojen yhdistelmä antaa takille rennon sporttisen ilmeen, ja kevyt untuvajäljitelmätoppaus lämmittää mukavasti. Viileällä syysilmalla takkia voi hyvin käyttää sellaisenaan, sillä kankaassa on PFC-vapaa pintakäsittely, joka pitää tuulta ja kevyttä sadetta.
Lisätietoa
Weight 0.6700
Kuvaus Luhdan lämmin ja ilmavan kevyt midlayer-takki tarjoaa päihittämättömän käyttömukavuuden myös aktiivisessa menossa. Tikatun keskiosan ja meleeratusta kankaasta valmistettujen hihojen yhdistelmä antaa takille rennon sporttisen ilmeen, ja kevyt untuvajäljitelmätoppaus lämmittää mukavasti. Viileällä syysilmalla takkia voi hyvin käyttää sellaisenaan, sillä kankaassa on PFC-vapaa pintakäsittely, joka pitää tuulta ja kevyttä sadetta.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon