Luhta Juva

Luhta 3-in-1-takki naisille
Kolme tyyliä yhdellä tuotteella. Ylimääräisten vetoketjujen avulla voit rakentaa kolme erilaista kokonaisuutta, joista jokainen palvelee omaa tarkoitustaan. Halutessasi enemmän sääsuojaa mutta vähemmän lämpöä, pue päällesi ulommainen takki yksinään. Se on varusteltu kaikilla hiihto-ominaisuuksilla, joten huoleton rinnepäivä on taattu. After-skissä tai kaupungilla teet vaikutuksen kauttaaltaan printtikuvioidulla sisemmällä takilla, joka tarjoaa miellyttävän lämpökerroksen. Yhdistettynä kokonaisuutena tämä monitoimiyksilö toimii todellisena talven unelmatakkina, joka tarjoaa niin lämpöä, suojaa kuin tyyliäkin!
Lisätietoa
Kuvaus Kolme tyyliä yhdellä tuotteella. Ylimääräisten vetoketjujen avulla voit rakentaa kolme erilaista kokonaisuutta, joista jokainen palvelee omaa tarkoitustaan. Halutessasi enemmän sääsuojaa mutta vähemmän lämpöä, pue päällesi ulommainen takki yksinään. Se on varusteltu kaikilla hiihto-ominaisuuksilla, joten huoleton rinnepäivä on taattu. After-skissä tai kaupungilla teet vaikutuksen kauttaaltaan printtikuvioidulla sisemmällä takilla, joka tarjoaa miellyttävän lämpökerroksen. Yhdistettynä kokonaisuutena tämä monitoimiyksilö toimii todellisena talven unelmatakkina, joka tarjoaa niin lämpöä, suojaa kuin tyyliäkin!
Long Description Luhta 3-in-1-takki naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatimuksia. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Muotoonommellut hihat. Logomerkki. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Näkyvät vedenpitävät vetoketjut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Irrotettava sisätakki toimii hyvin sekä välikerroksena tai yksinään päällystakkina. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Kännykkätasku. Printattu koristekuvio. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Kontrastiväriset vetoketjut. Säädettävä kiinteä huppu. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Muotoiltu takahelma on suojaava. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Hiihtolipputasku.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatim Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.