Luhta Juvela

Luhta softshell-takki miehille
Välikauden vaihtelevilla keleillä kevyesti topattu softshell-takki on omassa elementissään: lämmin ja tuulenpitävä, kun ilma on kolea, ja vedenpitävä yllättävien sadekuurojen varalta. Tämä Luhdan softshell-takki on valmistettu hyvin vettä pitävästä, hieman elastisesta kankaasta, ja siinä on lämpöeristeenä kevyt ja erittäin pehmeä vanukerros. Huppu on kiinteä ja sitä voi säätää nyöreillä. Helma ja hihansuut ovat myöskin säädettävissä. Vetoketjutaskut takin sisä- ja ulkopuolella viimeistelevät tämän käytännöllisen takin.
Lisätietoa
Weight 1.0600
Kuvaus Välikauden vaihtelevilla keleillä kevyesti topattu softshell-takki on omassa elementissään: lämmin ja tuulenpitävä, kun ilma on kolea, ja vedenpitävä yllättävien sadekuurojen varalta. Tämä Luhdan softshell-takki on valmistettu hyvin vettä pitävästä, hieman elastisesta kankaasta, ja siinä on lämpöeristeenä kevyt ja erittäin pehmeä vanukerros. Huppu on kiinteä ja sitä voi säätää nyöreillä. Helma ja hihansuut ovat myöskin säädettävissä. Vetoketjutaskut takin sisä- ja ulkopuolella viimeistelevät tämän käytännöllisen takin.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani