Luhta Kaipola

Luhta midlayer miehille
Vuoren rinteillä pakkaslukemien purevuutta lisää kylmä viima, joka iskee vastaan viilettäessäsi mäkeä alas ja saa hetkessä palelemaan istuessasi hiihtohississä paikoillasi. Lasketteluvaatteiden lämmittävyyteen on siis syytä kiinnittää huomiota. Tämä midlayer on tarkoitettu välikerrokseksi koville pakkasille. Siinä on runsas untuvajäljitelmätoppaus, joka tuntuu kevyeltä päällä mutta lämmittää samalla tehokkaammin kuin perinteinen vanu. Pienemmillä pakkasilla midlayer sopii siis käytettäväksi päällystakkinakin. Tätä tarkoitusta varten sen pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, joten pieni kosteus ei pääse tunkeutumaan kankaan läpi. Yksilöllisen tuotteesta tekee sen logokuvioitu tikkaus, joka on toteutettu ompeleettomalla tekniikalla sääsuojan parantamiseksi.
Lisätietoa
Kuvaus Vuoren rinteillä pakkaslukemien purevuutta lisää kylmä viima, joka iskee vastaan viilettäessäsi mäkeä alas ja saa hetkessä palelemaan istuessasi hiihtohississä paikoillasi. Lasketteluvaatteiden lämmittävyyteen on siis syytä kiinnittää huomiota. Tämä midlayer on tarkoitettu välikerrokseksi koville pakkasille. Siinä on runsas untuvajäljitelmätoppaus, joka tuntuu kevyeltä päällä mutta lämmittää samalla tehokkaammin kuin perinteinen vanu. Pienemmillä pakkasilla midlayer sopii siis käytettäväksi päällystakkinakin. Tätä tarkoitusta varten sen pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, joten pieni kosteus ei pääse tunkeutumaan kankaan läpi. Yksilöllisen tuotteesta tekee sen logokuvioitu tikkaus, joka on toteutettu ompeleettomalla tekniikalla sääsuojan parantamiseksi.
Long Description Luhta midlayer miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Rintatasku. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Konstrastivärit yksityiskohdissa kiinnittävät huomion. Vartalonmyötäinen mitoitus. Ompeleeton tikkaus. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Kontrastiväriset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.