Luhta Kaivoksela

Luhta midlayer miehille
Luhta midlayer miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Brändin logo. Kolmiulotteinen printtikuvio. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Harjattu sisäpinta. Konstrastivärit yksityiskohdissa kiinnittävät huomion. Hoikka mitoitus. Vetoketju edessä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta midlayer miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Brändin logo. Kolmiulotteinen printtikuvio. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Harjattu sisäpinta. Konstrastivärit yksityiskohdissa kiinnittävät huomion. Hoikka mitoitus. Vetoketju edessä.
Long Description Luhta midlayer miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Kolmiulotteinen printtikuvio. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Konstrastivärit yksityiskohdissa kiinnittävät huomion. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketju edessä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.