Luhta Kaivola

Luhta midlayer miehille
Luhdan midlayer toimii teknisenä välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä välitakin kuvioprinttiin, joka antaa tuotteelle yksilöllisen ilmeen. Sisäpuoli on harjattu miellyttävän pehmeän tuntuiseksi, mikä tehostaa käyttömukavuuden ohella myös tuotteen lämmittävyyttä. Tekninen materiaali ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan, minkä ansiosta midlayer myös kuivuu kädenkäänteessä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan midlayer toimii teknisenä välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä välitakin kuvioprinttiin, joka antaa tuotteelle yksilöllisen ilmeen. Sisäpuoli on harjattu miellyttävän pehmeän tuntuiseksi, mikä tehostaa käyttömukavuuden ohella myös tuotteen lämmittävyyttä. Tekninen materiaali ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan, minkä ansiosta midlayer myös kuivuu kädenkäänteessä.
Long Description Luhta midlayer miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Konstrastivärit yksityiskohdissa kiinnittävät huomion. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Printti.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.