Luhta Kajaani

Luhta midlayer miehille
Luhdan midlayer toimii lämmittävänä välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä midlayerin raidalliseen designiin, joka tuo tuotteeseen ripauksen retrohenkeä. Paita on valmistettu todella joustavasta materiaalista, tosin käyttömukavuutta lisää yhtä lailla pehmeäksi harjattu sisäpinta. Välikerrostakki vakuuttaa niin ulkonäöllisesti kuin toimivuudellaankin ja on loistava valinta jokaiselle laskettelijalle, joka arvostaa molempia ominaisuuksia.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan midlayer toimii lämmittävänä välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä midlayerin raidalliseen designiin, joka tuo tuotteeseen ripauksen retrohenkeä. Paita on valmistettu todella joustavasta materiaalista, tosin käyttömukavuutta lisää yhtä lailla pehmeäksi harjattu sisäpinta. Välikerrostakki vakuuttaa niin ulkonäöllisesti kuin toimivuudellaankin ja on loistava valinta jokaiselle laskettelijalle, joka arvostaa molempia ominaisuuksia.
Long Description Luhta midlayer miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Kolmiulotteinen printtikuvio. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Konstrastivärit yksityiskohdissa kiinnittävät huomion. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Kontrastiväriset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.