Luhta Kajaani

Luhta midlayer miehille
Luhta midlayer miehille. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketju edessä. Kolmiulotteinen printtikuvio. Kontrastiväriset vetoketjut. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Konstrastivärit yksityiskohdissa kiinnittävät huomion. Vetoketjutaskut. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta midlayer miehille. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketju edessä. Kolmiulotteinen printtikuvio. Kontrastiväriset vetoketjut. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Konstrastivärit yksityiskohdissa kiinnittävät huomion. Vetoketjutaskut. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Long Description Luhta midlayer miehille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketju edessä. Kolmiulotteinen printtikuvio. Kontrastiväriset vetoketjut. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Konstrastivärit yksityiskohdissa kiinnittävät huomion. Vetoketjutaskut. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.