Luhta Kallahti

Luhta parka miehille
Parkatakki järeästä kankaasta kaupunkieläjille. Kevyesti topattu, tuulenpitävä ja vettä hylkivä malli pitää joka miehen lämpimänä ensimmäisillä pikkupakkasilla. Välivaatekerrokset sopivat ongelmitta takin alle, joten se palvelee vielä lämpötilojen laskiessa. Lisäsuojaa tuomaan irrotettava huppu on varustettu lipalla ja takana helma laskeutuu hieman alemmas. Erityisen houkuttelevana yksityiskohtana on mainittava takin miellyttävä sisäkaulus: teddykarva-merinovillasekoite takaa ylivoimaisen pehmeyden.
Lisätietoa
Kuvaus Parkatakki järeästä kankaasta kaupunkieläjille. Kevyesti topattu, tuulenpitävä ja vettä hylkivä malli pitää joka miehen lämpimänä ensimmäisillä pikkupakkasilla. Välivaatekerrokset sopivat ongelmitta takin alle, joten se palvelee vielä lämpötilojen laskiessa. Lisäsuojaa tuomaan irrotettava huppu on varustettu lipalla ja takana helma laskeutuu hieman alemmas. Erityisen houkuttelevana yksityiskohtana on mainittava takin miellyttävä sisäkaulus: teddykarva-merinovillasekoite takaa ylivoimaisen pehmeyden.
Long Description Luhta parka miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin teddyvuori kauluksessa. Resorineulos hihansuissa. Irrotettava huppu. Säädettävä huppu. Säädettävät hihansuut. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Vetoketjullinen tasku.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 53% polyesteri, 47% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.