Luhta Kalliola

Luhta parka miehille
Tämä parkatakki onnistuu tuomaan suosittuun takkimalliin särmää. Parkamalliin kuuluvat läppätaskut, suojaava huppu ja kiristettävä vyötärö ovat tallella, mutta tyyli on kaikkea muuta kuin siloteltu. Voimakas canvas-struktuuri huokuu karheaa maskuliinisuutta. Uniikki vihreän sävy samanaikaisesti sekä sulautuu kaupunkiviidakkoon että erottuu edukseen. Lukuisat säätömahdollisuudet ja käytännölliset taskuratkaisut lisäävät takin toiminnallisuutta, ja paksu untuvajäljitelmätoppaus varmistaa lämpimät talviretket.
Lisätietoa
Kuvaus Tämä parkatakki onnistuu tuomaan suosittuun takkimalliin särmää. Parkamalliin kuuluvat läppätaskut, suojaava huppu ja kiristettävä vyötärö ovat tallella, mutta tyyli on kaikkea muuta kuin siloteltu. Voimakas canvas-struktuuri huokuu karheaa maskuliinisuutta. Uniikki vihreän sävy samanaikaisesti sekä sulautuu kaupunkiviidakkoon että erottuu edukseen. Lukuisat säätömahdollisuudet ja käytännölliset taskuratkaisut lisäävät takin toiminnallisuutta, ja paksu untuvajäljitelmätoppaus varmistaa lämpimät talviretket.
Long Description Luhta parka miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin teddyvuori kauluksessa. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Irrotettava huppu. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Resorineulos hihansuissa. Vetoketjullinen tasku. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 77% puuvilla, 23% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.