Luhta Kankola

Luhta firstlayer miehille
Kerrospukeutumisessa oikean aluspaidan valinta on yhtä tärkeää kuin toimivan midlayerin ja takin löytäminen. Tämä paita on erinomainen perustuote, joka kuuluu jokaisen talviurheilijan vaatekaappiin. Käytitpä tuotetta hiihtoasun alimpana kerroksena tai muissa talviaktiviteeteissa, se tarjoaa aina parhaan käyttömukavuuden. Erinomaisesti joustava materiaali ei rajoita liikeratoja, joten voit kurvailla rinteessä juuri niin vapaasti kuin haluat. Vaikka hiki nousisi pintaan, paita kuivuu nopeasti ja viilennystä voi tehostaa avaamalla puolipitkän vetoketjun. Sisäpuoli on harjattu pehmeäksi, joten ohut aluspaita tuntuu miellyttävältä päällä koko päivän ajan.
Lisätietoa
Kuvaus Kerrospukeutumisessa oikean aluspaidan valinta on yhtä tärkeää kuin toimivan midlayerin ja takin löytäminen. Tämä paita on erinomainen perustuote, joka kuuluu jokaisen talviurheilijan vaatekaappiin. Käytitpä tuotetta hiihtoasun alimpana kerroksena tai muissa talviaktiviteeteissa, se tarjoaa aina parhaan käyttömukavuuden. Erinomaisesti joustava materiaali ei rajoita liikeratoja, joten voit kurvailla rinteessä juuri niin vapaasti kuin haluat. Vaikka hiki nousisi pintaan, paita kuivuu nopeasti ja viilennystä voi tehostaa avaamalla puolipitkän vetoketjun. Sisäpuoli on harjattu pehmeäksi, joten ohut aluspaita tuntuu miellyttävältä päällä koko päivän ajan.
Long Description Luhta firstlayer miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Vartalonmyötäinen mitoitus. Lyhyt etuvetoketju.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.