Luhta Kankola

Luhta firstlayer miehille
Alimmaisen vaatekerroksen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kosteudensiirtokyky, käyttömukavuus sekä joustavuus. Tämä Luhdan puolivetoketjullinen paita täyttää kaikki nämä kriteerit, sillä se on valmistettu joustavasta, sisäpuoleltaan pehmeäksi harjatusta thermostretch-materiaalista, joka tuntuu iholla miellyttävän pehmeältä. Kangas siirtää kosteuden pois iholta ja päästää sen haihtumaan pois, jotta voit tuntea olosi kuivaksi ja mukavaksi joka tilanteessa.
Lisätietoa
Weight 0.3000
Kuvaus Alimmaisen vaatekerroksen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kosteudensiirtokyky, käyttömukavuus sekä joustavuus. Tämä Luhdan puolivetoketjullinen paita täyttää kaikki nämä kriteerit, sillä se on valmistettu joustavasta, sisäpuoleltaan pehmeäksi harjatusta thermostretch-materiaalista, joka tuntuu iholla miellyttävän pehmeältä. Kangas siirtää kosteuden pois iholta ja päästää sen haihtumaan pois, jotta voit tuntea olosi kuivaksi ja mukavaksi joka tilanteessa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani