Luhta Kanvansuu

Luhta parka miehille
Pullea parkatakki, joka on kuin kotonaan arktisissa oloissa. Paksu vanutoppaus lähentelee untuvan lämpöarvoa, ja huppu on säädettävissä, jotta pysyt päälakea myöten suojassa. Säiden salliessa tai kaivatessasi vaihtelua hupun voi jättää kokonaan pois. Tämä urbaani parkatakki on ehdoton trendien edelläkävijä hyytävän kylmiin talvipäiviin.
Lisätietoa
Kuvaus Pullea parkatakki, joka on kuin kotonaan arktisissa oloissa. Paksu vanutoppaus lähentelee untuvan lämpöarvoa, ja huppu on säädettävissä, jotta pysyt päälakea myöten suojassa. Säiden salliessa tai kaivatessasi vaihtelua hupun voi jättää kokonaan pois. Tämä urbaani parkatakki on ehdoton trendien edelläkävijä hyytävän kylmiin talvipäiviin.
Long Description Luhta parka miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Irrotettava huppu. Säädettävä helma ja huppu. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Resorineulos hihansuissa. Vetoketjullinen tasku.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 77% puuvilla, 23% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.