Luhta Karakallio

Luhta takki miehille
Kevyesti topattu, vettä hylkivä takki on ehdoton välttämättömyys välikauden epävakaille säille. Takin tikattu, yksivärinen design edustaa skandinaavista yksinkertaisuutta, joka on helppo yhdistää oman vaatekaapin sisältöön. Tämä yksilö todistaa, että pienillä yksityiskohdilla saadaan aikaan paljon: takin simppeliin ilmeeseen saumattomasti sulautuvat biker-henkiset olkatikkaukset luovat harteikkaan vaikutelman häiritsemättä rauhallista kokonaisuutta. Todella kevyen tuntuinen tuote, joka pitää lämpimänä ensimmäisten koleiden syyspäivien saapuessa.
Lisätietoa
Kuvaus Kevyesti topattu, vettä hylkivä takki on ehdoton välttämättömyys välikauden epävakaille säille. Takin tikattu, yksivärinen design edustaa skandinaavista yksinkertaisuutta, joka on helppo yhdistää oman vaatekaapin sisältöön. Tämä yksilö todistaa, että pienillä yksityiskohdilla saadaan aikaan paljon: takin simppeliin ilmeeseen saumattomasti sulautuvat biker-henkiset olkatikkaukset luovat harteikkaan vaikutelman häiritsemättä rauhallista kokonaisuutta. Todella kevyen tuntuinen tuote, joka pitää lämpimänä ensimmäisten koleiden syyspäivien saapuessa.
Long Description Luhta takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Tikattu. Logomerkki. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut. Hihansuissa joustava koristenauha.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.