Luhta Karkkila

Luhta takki miehille
Tällä talvitakilla on tarjota miehille sporttisuutta, helppoutta ja mukavuutta. Myös takin tekniset ominaisuudet vakuuttavat: kuinka moni muhkea toppatakki on valmistettu joustavasta stretch-materiaalista? Kankaan elastaani antaa liikkumavapauden, ja erityisen korkea vesipilariarvo tekee materiaalista lisäksi tuulen- ja vedenpitävän. Untuvaa jäljittelevä toppaus on paksu ja lämmin keskitalven paukkupakkasilla, mutta ei läkähdyttävä, sillä takin kangas hengittää hyvin.
Lisätietoa
Kuvaus Tällä talvitakilla on tarjota miehille sporttisuutta, helppoutta ja mukavuutta. Myös takin tekniset ominaisuudet vakuuttavat: kuinka moni muhkea toppatakki on valmistettu joustavasta stretch-materiaalista? Kankaan elastaani antaa liikkumavapauden, ja erityisen korkea vesipilariarvo tekee materiaalista lisäksi tuulen- ja vedenpitävän. Untuvaa jäljittelevä toppaus on paksu ja lämmin keskitalven paukkupakkasilla, mutta ei läkähdyttävä, sillä takin kangas hengittää hyvin.
Long Description Luhta takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Irrotettava huppu. Säädettävä helma ja huppu. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% polyeteeni
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.