Luhta Karstula

Luhta parka miehille
Selkeälinjainen parkatakki, joka pitää lämpimänä keskitalven paukkupakkasilla. Tyyliltään takki sopii hyvin rentoon, urbaaniin ympäristöön, mutta toiminnallisuuksiltaan se on omiaan myös kaupunkiulkoiluun. Erityisen korkea vesipilariarvo ja teipatut pääsaumat tekevät tuotteesta erinomaisen vettä hylkivän ja tuulenpitävän. Takki ei kuitenkaan läkähdytä kävelylenkilläkään, sillä hengittävä kangas päästää kosteuden haihtumaan sisäpuolelta ulos. Ulkopuolen selkeyden vastapainoksi vuorin untuvajäljitelmätoppaus tekee sisäpuolesta muhkean pehmeän.
Lisätietoa
Kuvaus Selkeälinjainen parkatakki, joka pitää lämpimänä keskitalven paukkupakkasilla. Tyyliltään takki sopii hyvin rentoon, urbaaniin ympäristöön, mutta toiminnallisuuksiltaan se on omiaan myös kaupunkiulkoiluun. Erityisen korkea vesipilariarvo ja teipatut pääsaumat tekevät tuotteesta erinomaisen vettä hylkivän ja tuulenpitävän. Takki ei kuitenkaan läkähdytä kävelylenkilläkään, sillä hengittävä kangas päästää kosteuden haihtumaan sisäpuolelta ulos. Ulkopuolen selkeyden vastapainoksi vuorin untuvajäljitelmätoppaus tekee sisäpuolesta muhkean pehmeän.
Long Description Luhta parka miehille. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 8 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Irrotettava huppu. Säädettävä huppu. Käytännöllisiä taskuja. Säädettävät hihansuut. Halkiot helmassa. Sisäpuolella resorihihansuut. Sisätasku. Tikattu vuori. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Sisäkaulus tekokarvaa.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 8 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.