Luhta Karvio

Luhta takki miehille
Tyylikäs takki kaupungin kaduille. Tuote ei vakuuta ainoastaan ulkonäöllään, vaan myös käytännöllisillä ominaisuuksillaan, jotka eivät jätä pulaan epäsuosiollisellakaan säällä. Alkutalvella lämpötila takin alla pysyy koko ajan miellyttävänä synteettisen toppauksen ansiosta, jonka etu on, että se lämmittää märkänäkin. Takki ei kuitenkaan kastu helposti, sillä materiaali on vedenpitävä ja sen pinta lisäksi vettä hylkivä. Vedenhylkivyyskäsittely varmistaa, ettei takista tule raskas vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo tuotteen pinnalle eivätkä vähennä takin hengittävyyttä. Huolimatta siitä, että kosteus löytää tiensä sisäpuolelta ulos, tuuli ei kuitenkaan pääse sisälle, ei edes korviin. Siitä pitää huolen yksilöllisillä säätömahdollisuuksilla varustettu huppu.
Lisätietoa
Kuvaus Tyylikäs takki kaupungin kaduille. Tuote ei vakuuta ainoastaan ulkonäöllään, vaan myös käytännöllisillä ominaisuuksillaan, jotka eivät jätä pulaan epäsuosiollisellakaan säällä. Alkutalvella lämpötila takin alla pysyy koko ajan miellyttävänä synteettisen toppauksen ansiosta, jonka etu on, että se lämmittää märkänäkin. Takki ei kuitenkaan kastu helposti, sillä materiaali on vedenpitävä ja sen pinta lisäksi vettä hylkivä. Vedenhylkivyyskäsittely varmistaa, ettei takista tule raskas vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo tuotteen pinnalle eivätkä vähennä takin hengittävyyttä. Huolimatta siitä, että kosteus löytää tiensä sisäpuolelta ulos, tuuli ei kuitenkaan pääse sisälle, ei edes korviin. Siitä pitää huolen yksilöllisillä säätömahdollisuuksilla varustettu huppu.
Long Description Luhta takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Irrotettava huppu. Säädettävä huppu. Käytännöllisiä taskuja. Säädettävät hihansuut. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Resorineulos kauluksessa. Hihatasku.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.