Luhta Katinen

Luhta parka miehille
Miesten siisti parka pitää pintansa kevyessä lumisateessa. Ilmavan untuvajäljitelmätoppauksensa vuoksi tämä vettä hylkivä takki tarjoaa luotettavaa lämpöä kaupungilla ja puistokävelyllä mittarilukemien tippuessa reilusti miinusasteiden puolelle. Hihan ja etumuksen läppätaskut antavat tyylille katu-uskottavuutta. Nepparikiinnityksen ansiosta pikkuesineet ovat nopeasti käden ulottuvilla, mutta tuplataskuissa on myös sivuvetoketjut, joista kädet saa pujotettua taskuihin lämpiämään. Vetoketjullinen sisätasku tarjoaa lisää säilytystilaa tärkeimmille tavaroille. Ruutukuvioinen vuori viimeistelee rennon tyylikkään kokonaisilmeen.
Lisätietoa
Kuvaus Miesten siisti parka pitää pintansa kevyessä lumisateessa. Ilmavan untuvajäljitelmätoppauksensa vuoksi tämä vettä hylkivä takki tarjoaa luotettavaa lämpöä kaupungilla ja puistokävelyllä mittarilukemien tippuessa reilusti miinusasteiden puolelle. Hihan ja etumuksen läppätaskut antavat tyylille katu-uskottavuutta. Nepparikiinnityksen ansiosta pikkuesineet ovat nopeasti käden ulottuvilla, mutta tuplataskuissa on myös sivuvetoketjut, joista kädet saa pujotettua taskuihin lämpiämään. Vetoketjullinen sisätasku tarjoaa lisää säilytystilaa tärkeimmille tavaroille. Ruutukuvioinen vuori viimeistelee rennon tyylikkään kokonaisilmeen.
Long Description Luhta parka miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Säädettävä huppu. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Käytännöllisiä taskuja. Säädettävät hihansuut. Ruutukuviointi on klassikko! Sisätasku. Vyötärönauha on säädettävissä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 20% polyamidi
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.