Luhta Keimola

Luhta collegepaita miehille
Jokainen kappale on uniikki. Voimakas tuotepesu antaa kullekin Luhdan pitkähihaiselle paidalle ainutlaatuisen, kuluneen vintage-ilmeen. Paita on valmistettu erityisen elastisesta, jämäkästä kankaasta, joka joustaa liikkeiden mukana mutta ei roiku löysästi päällä. Tällä tuotteella luot rennon, autenttisen tyylin. Jos etsit jotakin yksilöllistä, vastaus on tässä!
Lisätietoa
Kuvaus Jokainen kappale on uniikki. Voimakas tuotepesu antaa kullekin Luhdan pitkähihaiselle paidalle ainutlaatuisen, kuluneen vintage-ilmeen. Paita on valmistettu erityisen elastisesta, jämäkästä kankaasta, joka joustaa liikkeiden mukana mutta ei roiku löysästi päällä. Tällä tuotteella luot rennon, autenttisen tyylin. Jos etsit jotakin yksilöllistä, vastaus on tässä!
Long Description Luhta collegepaita miehille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotepesukäsittely luo rennon ja kiinnostavan pinnan. Logomerkki. Tuotteen kuluneelta näyttävät kohdat kuuluvat luonnollisena osana tuotteen ilmeeseen. Resorineule kauluksessa ja hihansuissa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua.
Materiaalit 82% puuvilla, 15% polyesteri, 3% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Irtoväri saattaa lähteä kuivana.