Luhta Keitele

Luhta softshell-takki miehille
Luhdan avantgarde-tyylinen miesten takki on paljon muutakin kuin muodikas. Business-tyylin ja teknisen kankaan rajoja rikkova yhdistelmä on vakuuttava ilmestys syksyisillä kaduilla. Takkiin käytetyn softshell-materiaalin ominaisuuksiin kuuluu korkea vesipilariarvo, ja kangas pitää tuulen loitolla myös myrskyisillä säillä. Lisäarvoa antaa nelisuuntainen stretch, joka joustaa kaupungin hektisessä sykkeessä. Tämä bleiserimäinen, kevyesti topattu takki sopii yhteen myös siistin toimistopukeutumisen kanssa.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan avantgarde-tyylinen miesten takki on paljon muutakin kuin muodikas. Business-tyylin ja teknisen kankaan rajoja rikkova yhdistelmä on vakuuttava ilmestys syksyisillä kaduilla. Takkiin käytetyn softshell-materiaalin ominaisuuksiin kuuluu korkea vesipilariarvo, ja kangas pitää tuulen loitolla myös myrskyisillä säillä. Lisäarvoa antaa nelisuuntainen stretch, joka joustaa kaupungin hektisessä sykkeessä. Tämä bleiserimäinen, kevyesti topattu takki sopii yhteen myös siistin toimistopukeutumisen kanssa.
Long Description Luhta softshell-takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logo koristeena. Käytännöllisiä taskuja. Sisätasku. Tikattu vuori. Vartalonmyötäinen mitoitus. Resorineule kauluksessa ja hihansuissa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% polyeteeni
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.