Luhta Kekkola

Luhta parka miehille
Popliinitakki järeästä kankaasta kaupunkieläjille. Kevyt, vain puoliksi vuoritettu puuvillatakki on tyylikäs seuralainen alkusyksyyn. Välivaatekerrokset sopivat ongelmitta takin alle, joten se palvelee vielä talven tehdessä tuloaan.
Lisätietoa
Kuvaus Popliinitakki järeästä kankaasta kaupunkieläjille. Kevyt, vain puoliksi vuoritettu puuvillatakki on tyylikäs seuralainen alkusyksyyn. Välivaatekerrokset sopivat ongelmitta takin alle, joten se palvelee vielä talven tehdessä tuloaan.
Long Description Luhta parka miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Puolivuori lämmittää ja tuntuu mielyttävältä yllä. Säädettävä huppu. Säädettävät hihansuut. Kiinteä huppu. Sisätasku. Vetoketjullinen tasku.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.