Luhta Kirjavala L5

Luhta parka miehille
Upeilla ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla varustettu miesten parkatakki on kotonaan niin luonnonhelmassa kuin suurkaupungin sykkeessäkin. Pehmeä tekokarvakaulus esiintyy edukseen myös hupun kanssa ja tuo takkiin niin silmää kuin ihoakin miellyttävän silauksen. Hupun karvareunus viimeistelee urbaanin lookin tyylivarmasti suojaten samalla kylmältä viimalta. Materiaali on vedenpitävä saumoja lukuunottamatta, ja se hengittää aktiivisessa ulkoilussa. Kankaan toiminnallisuuden täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii, että vesipisarat pysähtyvät jo kankaan pinnalle eivätkä vähennä takin hengittävyyttä. Jokaisen tyylitietoisen ulkoilijan unelmatakki.
Lisätietoa
Kuvaus Upeilla ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla varustettu miesten parkatakki on kotonaan niin luonnonhelmassa kuin suurkaupungin sykkeessäkin. Pehmeä tekokarvakaulus esiintyy edukseen myös hupun kanssa ja tuo takkiin niin silmää kuin ihoakin miellyttävän silauksen. Hupun karvareunus viimeistelee urbaanin lookin tyylivarmasti suojaten samalla kylmältä viimalta. Materiaali on vedenpitävä saumoja lukuunottamatta, ja se hengittää aktiivisessa ulkoilussa. Kankaan toiminnallisuuden täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii, että vesipisarat pysähtyvät jo kankaan pinnalle eivätkä vähennä takin hengittävyyttä. Jokaisen tyylitietoisen ulkoilijan unelmatakki.
Long Description Luhta parka miehille. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Irrotettava huppu. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Käytännöllisiä taskuja. Sisätasku. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta. Pehmeä sisäkaulus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Materiaalit 65% puuvilla, 35% polyamidi
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin. Älä pese karvaa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.