Luhta Kirkkoaho

Luhta takki miehille
Muodikkaana läpi talven. Miesten tyylikäs parkatakki untuvajäljitelmätoppauksella pitää lämpimänä talven kireimpinä pakkaspäivinä. Takki erottuu edukseen lukuisine taskuineen, jotka eivät ole pelkästään tyylikeino vaan myös erittäin käytännöllinen ratkaisu, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa tärkeille pikkutavaroille. Irrotettava huppu viimeistelee urbaanin lookin tyylivarmasti suojaten samalla kylmältä viimalta. Materiaali on vedenpitävä, ja se hengittää aktiivisessa ulkoilussa. Kankaan toiminnallisuuden täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii, että vesipisarat pysähtyvät jo kankaan pinnalle eivätkä vähennä takin hengittävyyttä. Jokaisen tyylitietoisen ulkoilijan unelmatakki.
Lisätietoa
Kuvaus Muodikkaana läpi talven. Miesten tyylikäs parkatakki untuvajäljitelmätoppauksella pitää lämpimänä talven kireimpinä pakkaspäivinä. Takki erottuu edukseen lukuisine taskuineen, jotka eivät ole pelkästään tyylikeino vaan myös erittäin käytännöllinen ratkaisu, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa tärkeille pikkutavaroille. Irrotettava huppu viimeistelee urbaanin lookin tyylivarmasti suojaten samalla kylmältä viimalta. Materiaali on vedenpitävä, ja se hengittää aktiivisessa ulkoilussa. Kankaan toiminnallisuuden täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii, että vesipisarat pysähtyvät jo kankaan pinnalle eivätkä vähennä takin hengittävyyttä. Jokaisen tyylitietoisen ulkoilijan unelmatakki.
Long Description Luhta takki miehille. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Irrotettava huppu. Käytännöllisiä taskuja. Sisätasku. Resorineulos hihansuissa. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Materiaalit 65% puuvilla, 35% polyamidi \ nailon
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.