Luhta Kitee

Luhta takki miehille
Kun lämmin vuodenaika lähenee loppuaan, säät kylmenevät pikkuhiljaa ja auringonsäteet tuntuvat päivä päivältä viileämmiltä. Tämä untuvajäljitelmällä topattu takki on mukavuustakuu kylminä syyspäivinä, ja sen villamainen pinta sekä sisäpuolen pehmeä teddykarva säteilevät lämpöä. Takki on juuri sitä, mitä välikauden säille kaivataan: vettä hylkivä ja todellinen lämpöpakkaus.
Lisätietoa
Kuvaus Kun lämmin vuodenaika lähenee loppuaan, säät kylmenevät pikkuhiljaa ja auringonsäteet tuntuvat päivä päivältä viileämmiltä. Tämä untuvajäljitelmällä topattu takki on mukavuustakuu kylminä syyspäivinä, ja sen villamainen pinta sekä sisäpuolen pehmeä teddykarva säteilevät lämpöä. Takki on juuri sitä, mitä välikauden säille kaivataan: vettä hylkivä ja todellinen lämpöpakkaus.
Long Description Luhta takki miehille. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Irrotettava huppu. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Käytännöllisiä taskuja. Säädettävä helma ja huppu.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 85% polyesteri, 10% puuvilla, 5% villa
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.