Luhta Kitinoja

Luhta midlayer takki miehille
Sporttinen vettä hylkivän toppauksen ja neulotun villasekoitteen yhdistelmä - Luhdan välikerrostakki vakuuttaa ainutlaatuisella ulkonäöllään. Viileillä säillä vaate riittää sellaisenaan; lämpötilojen laskiessa siitä kehkeytyy lämmittävä välikerros päällystakin alle. Rento huppu pitää pään ja korvat suojassa samalla kun tarpeelliset pikkuesineet säilyvät tallessa vetoketjullisessa rintataskussa.
Lisätietoa
Kuvaus Sporttinen vettä hylkivän toppauksen ja neulotun villasekoitteen yhdistelmä - Luhdan välikerrostakki vakuuttaa ainutlaatuisella ulkonäöllään. Viileillä säillä vaate riittää sellaisenaan; lämpötilojen laskiessa siitä kehkeytyy lämmittävä välikerros päällystakin alle. Rento huppu pitää pään ja korvat suojassa samalla kun tarpeelliset pikkuesineet säilyvät tallessa vetoketjullisessa rintataskussa.
Long Description Luhta midlayer takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Kiinteä huppu. Printattu koristekuvio. Vetoketjulliset taskut. Resorineule helmassa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 30% villa, 70% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Kuivataan tasolla. Älä käytä huuhteluainetta. Muotoiltava kosteana. Varovainen villapesu.