Luhta Kivihaka

Luhta takki miehille
Luhdan takki miehille vakuuttaa kauttaaltaan: Sen materiaali hylkii vettä ja pitää kuivana kevyellä sateella. Puhelimen johdolle tehty aukko helpottaa arkea yhdessä käytännöllisten sisätaskujen kanssa. Untuvajäljitelmätoppaus on ilmavan kevyt eikä taatusti jätä ketään kylmäksi alkusyksyn koleina päivinä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan takki miehille vakuuttaa kauttaaltaan: Sen materiaali hylkii vettä ja pitää kuivana kevyellä sateella. Puhelimen johdolle tehty aukko helpottaa arkea yhdessä käytännöllisten sisätaskujen kanssa. Untuvajäljitelmätoppaus on ilmavan kevyt eikä taatusti jätä ketään kylmäksi alkusyksyn koleina päivinä.
Long Description Luhta takki miehille. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Logomerkki. Joustavat hihansuut. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyamidi
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.