Luhta Kivilahti

Luhta takki miehille
Toppatakki, joka pitää lämpimänä sydäntalven paukkupakkasilla. Tyyliltään takki sopii hyvin urbaaniin ympäristöön, mutta toiminnallisuuksiltaan se on omiaan myös ulkoiluun puistossa tai kävelylle kaupungin lähimetsässä. Tekninen materiaali hylkii tehokkaasti vettä ja pitää tuulen loitolla. Untuvaa jäljittelevä toppaus on erityisen lämmin, mutta ei läkähdyttävä, sillä takin kangas hengittää hyvin.
Lisätietoa
Kuvaus Toppatakki, joka pitää lämpimänä sydäntalven paukkupakkasilla. Tyyliltään takki sopii hyvin urbaaniin ympäristöön, mutta toiminnallisuuksiltaan se on omiaan myös ulkoiluun puistossa tai kävelylle kaupungin lähimetsässä. Tekninen materiaali hylkii tehokkaasti vettä ja pitää tuulen loitolla. Untuvaa jäljittelevä toppaus on erityisen lämmin, mutta ei läkähdyttävä, sillä takin kangas hengittää hyvin.
Long Description Luhta takki miehille. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Irrotettava huppu. Käytännöllisiä taskuja. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Suositellaan nestemäisen pesuaineen käyttöä. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.