Luhta Kivimaa L8

Luhta takki miehille
Lämmittävä parkatakki leutoihin talvipäiviin. Takki kulkee mukana niin työmatkoilla kuin ulkoillessakin tarjoten yhtä aikaa huolitellun ulkonäön ja teknisen materiaalin. Kankaan veden- ja tuulenpitävä laminointi tarjoaa riittävän suojan arkiulkoiluun. Tärkeät esineet säilyvät tallessa tilavissa etutaskuissa, joihin on piilotettu vetoketju ovelasti läpän alle. Irrotettava huppu tarjoaa sekä luotettavan sääsuojan että pelivaraa oman tyylin vaihteluun.
Lisätietoa
Kuvaus Lämmittävä parkatakki leutoihin talvipäiviin. Takki kulkee mukana niin työmatkoilla kuin ulkoillessakin tarjoten yhtä aikaa huolitellun ulkonäön ja teknisen materiaalin. Kankaan veden- ja tuulenpitävä laminointi tarjoaa riittävän suojan arkiulkoiluun. Tärkeät esineet säilyvät tallessa tilavissa etutaskuissa, joihin on piilotettu vetoketju ovelasti läpän alle. Irrotettava huppu tarjoaa sekä luotettavan sääsuojan että pelivaraa oman tyylin vaihteluun.
Long Description Luhta takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Irrotettava huppu. Käytännöllisiä taskuja. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Kännykkätasku. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.