Luhta Kivisalmi L7

Luhta takki miehille
Tehopakkaus, joka pitää lämpimänä läpi talven. Paksu untuvajäljitelmätoppaus ei jätä kylmäksi keskitalven kireimmillä pakkasillakaan. Tuuli ei pääse tunkeutumaan teknisen kankaan läpi, ja kaikki aukkokohdat - helma, huppu sekä hihansuut - ovat säädettävissä tiiviiksi. Kankaan korkea vedenpitävyysarvo ja pinnalle tehty vedenhylkivyyskäsittely tarjoavat hyvän suojan kosteutta vastaan.
Lisätietoa
Kuvaus Tehopakkaus, joka pitää lämpimänä läpi talven. Paksu untuvajäljitelmätoppaus ei jätä kylmäksi keskitalven kireimmillä pakkasillakaan. Tuuli ei pääse tunkeutumaan teknisen kankaan läpi, ja kaikki aukkokohdat - helma, huppu sekä hihansuut - ovat säädettävissä tiiviiksi. Kankaan korkea vedenpitävyysarvo ja pinnalle tehty vedenhylkivyyskäsittely tarjoavat hyvän suojan kosteutta vastaan.
Long Description Luhta takki miehille. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Irrotettava huppu. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.