Luhta Koikkala

Luhta softshell-takki miehille
Luhdan kevyesti topattu, vettä hylkivä softshell-takki toimii niin puistokävelyllä kuin kaupunkikierroksellakin. Neljään suuntaan joustavan stretch-materiaalin ansiosta tuote ei rajoita liikkumista. Tuulenpitävä ja hengittävä kangas sekä irrotettava huppu tekevät takista alkusyksyn säille sopivan.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan kevyesti topattu, vettä hylkivä softshell-takki toimii niin puistokävelyllä kuin kaupunkikierroksellakin. Neljään suuntaan joustavan stretch-materiaalin ansiosta tuote ei rajoita liikkumista. Tuulenpitävä ja hengittävä kangas sekä irrotettava huppu tekevät takista alkusyksyn säille sopivan.
Long Description Luhta softshell-takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Logomerkki. Irrotettava huppu. Säädettävä helma ja huppu. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.