Luhta Koiskala

Luhta midlayer takki miehille
Sporttinen luomus kiinnostavalla materiaaliyhdistelmällä - Luhdan välikerrostakki on toimiva valinta päällystakin alle kaikkeen ulkoiluun. Vettä hylkivä vartalo-osa on topattu untuvaa jäljittelevällä vanulla, joka tarjoaa hieman lämpöä. Toppaus on toteutettu ompeleettomalla tikkauksella ilman neulanpistoista jääviä aukkoja, joista tuuli ja vesi pääsisivät helpommin läpi. Tekniikka antaa takille tyylikkään, omaperäisen ilmeen, johon tuovat kontrastia neuloksesta valmistetut hihat raidoitetuilla hihansuilla.
Lisätietoa
Kuvaus Sporttinen luomus kiinnostavalla materiaaliyhdistelmällä - Luhdan välikerrostakki on toimiva valinta päällystakin alle kaikkeen ulkoiluun. Vettä hylkivä vartalo-osa on topattu untuvaa jäljittelevällä vanulla, joka tarjoaa hieman lämpöä. Toppaus on toteutettu ompeleettomalla tikkauksella ilman neulanpistoista jääviä aukkoja, joista tuuli ja vesi pääsisivät helpommin läpi. Tekniikka antaa takille tyylikkään, omaperäisen ilmeen, johon tuovat kontrastia neuloksesta valmistetut hihat raidoitetuilla hihansuilla.
Long Description Luhta midlayer takki miehille. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Kuivataan tasolla. Älä käytä huuhteluainetta. Muotoiltava kosteana.